PARTNERS

Om opdrachtgevers optimaal van dienst te zijn werkt GroEnergie Groep nauw samen met diverse partners in haar netwerk, zoals:

Vida Eco Energy (www.vidaecoenergy.com)
Vida Eco Energy, gevestigd in Dronten, is een onafhankelijke producent van eco energie en ontwikkelaar van duurzame energie projecten in binnen- en buitenland.

Kemperman & Partners Projecten (www.kemperman-projecten.nl)
De afgelopen jaren betrokken geweest bij de realisatie van vele projecten in binnen- en in buitenland op het gebied van windenergie. Behalve in Nederland zijn ook betrokken geweest bij projecten in Polen, Spanje, Frankrijk, Griekenland, België, Italië, Sri Lanka, Pakistan, Afghanistan, India, Canada, Verenigde Staten en China.

Flefast Consult (www.flefast.nl)
Het bedrijf beschikt over een brede expertise en een ruime ervaring op het gebied van fiscale, juridische en bedrijfskundige aspecten bij complexe vastgoedtransacties en bij duurzame energie/vastgoedprojecten.

Feskens Advies (www.feskensadvies.nl)
Levert specialistisch organisatie advies, project- en procesmanagement in vooral de bouwsector. Hierbij kan Feskens Advies vooral in de sector voor infrastructuur en Energie een grote toegevoegde waarde leveren.

Financiering tot 100% mogelijk!
GroEnergie Groep B.V. heeft in haar netwerk bovendien toegang tot financierings-mogelijkheden voor investeringen in o.a. solar installaties, die onder de SDE+-regeling vallen. GroEnergie Groep kan voor haar opdrachtgevers bemiddelen met een externe partner, die bereid is om voor dergelijke investeringen tot wel 85% of zelfs 100% financiering te zorgen.
Facebook