Productie duurzame energie groeit komende jaren sterker dan verwacht
24 januari 2017

In de afgelopen periode heeft u ons onder de naam “RE concepts B.V.” leren kennen als een veelzijdig bedrijf, dat diensten verleend vooral op het gebied van duurzame energievraagstukken en dat zich met name ook richt op het leveren en plaatsen van solar installaties bij grootverbruikers in de agrarische sector en het MKB.

Om meer aansluiting te verkrijgen met het begrip “groene energie” hebben we besloten om ons bedrijf te voorzien van een nieuwe naam: “GroEnergie Groep B.V.”. Bij een nieuwe naamhoren uiteraard een nieuwe website, een nieuw logo en nieuwe e-mailadressen. Maar dat is nog niet alles.

Naast het verzorgen van uw aanvraag om SDE+-subsidie voor uw solar installatie kunnen wij u thans een offerte voorleggen, op basis van 100% externe financiering, waardoor u dus niets zelf hoeft te investeren. Bovendien kunt u dan gedurende 15 jaar profiteren van de laagste marktprijs voor energieleveranties in combinatie met een jaarlijkse winstdeling, terwijl de gehele solar installatie na die periode voor € 1,00 uw eigendom wordt. Natuurlijk is het ook mogelijk om het investeringsbedrag geheel of gedeeltelijk zelf in te brengen.

Geïnteresseerd? Of nieuwsgierig naar onze overige dienstverlening? Dan verwijzen we u graag naar www.groenergiegroep.nl. En uiteraard kunt u onze teamleden persoonlijk benaderen via hun nieuwe (ger@ – gerard@ – frans@ – jasper@ – ton@) groenergiegroep.nl e-mailadres, of via info@groenergiegroep.nl.

De nieuwe uitstraling van ons bedrijf èn ons motto “Samen voor groen” zorgen voor nieuwe energie om u ook in de toekomst van dienst te kunnen zijn. GroEnergie groep B.V. staat onveranderd voor “kwaliteit”, voor “ontzorgen” en voor “duurzame oplossingen”.

Begin maart 2017 opent de eerstvolgende SDE+-ronde, dus mocht u plannen hebben om uw bedrijf te voorzien van een solar installatie: neem z.s.m. contact met ons op!

1 Comment

  1. Hoi, dit is een reactie.
    Om te beginnen met beheren, bewerken en verwijderen van reacties, ga je naar het Reacties scherm op het dashboard.
    Avatars van auteurs komen van Gravatar.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Facebook